Kinderstoelen


Topmark kinderstoel Jess

Uiterst handige kinderstoel voor thuis en onderweg. Deze kinderstoel van Topmark is gemakkelijk in elkaar te zetten en kan door de unieke buizenconstructie ook mee worden genomen voor onderweg. Het stoeltje kan ook lager worden gezet op bijv. bank hoogte.

 

Topmark kinderstoel Luxe Jaden

Luxe makkelijk opvouwbare kinderstoel van Topmark. Deze kinderstoel is in 5 hoogtes verstelbaar. De rugleuning is in 3 standen verstelbaar. Met groot afneembaar en verstelbaar eetblad. De kinderstoel is eenvoudig en klein inklapbaar dus makkelijk op te bergen. Inclusief stoelverkleiner, 5 punt veiligheidsgordel en opbergmandje. Doormiddel van wieltjes eenvoudig te verplaatsen. Afwasbare bekleding.

 

Camping Kinderstoel

De opvouwbare kinderstoel is een uitkomst op de camping. Het terras, op visite. Deze inklapbare kinderstoel is niet alleen handig om mee te nemen, maar kan ook prima thuis of in de tuin. 

Topmark Stoelverhoger

Licht, handzaam en makkelijk mee te nemen. Deze stoelverhoger past veilig op elke stoel door handige gordels voor om de zitting en de rugleuning. 5 punt veiligheidsgordels met schouder en bodyprotectors. Makkelijk schoon te maken.

 

Het Linnenhuys
Slapen en Baby

Fortuinstraat 6
7772 BM
Hardenberg

0523 - 85 26 00
info@hetlinnenhuys.nl

  • Facebook