Babyartikelen


Babyartikelen Hardenberg

Jan en Karin werden in mei 2013 opa en oma. Wat een bijzondere gebeurtenis. Maar al snel kwamen zij er achter dat het kopen van babyartikelen in Hardenberg moeilijk was. Daarvoor moet je al snel buiten de gemeente gaan zoeken. Daarom bestaat Het Linnenhuys voor een groot deel uit babyartikelen.

Badartikelen

Alles om uw baby een fijn badje te kunnen geven, vindt u bij ons in de winkel. Een badzitje, voor de kleine baby en de baby die al zelfstandig kan zitten. Maar ook een badcape, een verzorgingssetje (met oa een schaartje) en hydrofiele luiers. Voor meer informatie en foto's, klik hier.

Bedlinnen

Het Linnenhuys verkoopt linnengoed voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor baby's en kinderen. Voor de wieg tot aan het kinderbed. Ook slaapzakjes zijn verkrijgbaar. Ook hier beloven wij kwaliteit en verkopen we Jolein, Damai en Haton. Lees meer...

Box

Wij verkopen een inklapbare box, handig voor op de camping, maar ook voor opa en oma die niet elke dag de box in de huiskamer willen hebben staan. Het model van een campingbedje, maar dan de grote van een box

Daarnaast hebben we ook verschillende boxkleden en natuurlijk genoeg speelgoed. 

Buggy's

Voor een buggy bent u bij ons aan het goede adres, van een simpele goedkope buggy, tot een luxe buggy met zonnescherm en een leuk kleurtje. Lees meer...

Camping

Gaat u deze zomer op vakantie? Of staat u hier op de camping en bent u iets vergeten voor uw baby of kind? Grote kans dat u het bij ons kunt vinden. Voor ons uitgebreide assortiment, kijkt u op de pagina camping.

Kinderstoelen

Wij hebben div. soorten kinderstoelen: de luxe variant, de goedkopere uitvoering hier van en de kinderstoel voor op de camping. Voor meer informatie over deze kinderstoelen, klik hier.

Speelgoed

Leuk en origineel speelgoed van nattou, in een blauwe en een roze uitvoering. Van schattige knuffels tot een hobbelhondje. Lees meer...

Verzorging

Wat er is fijner dan het verzorgen van uw baby? Wij willen het nog fijner voor u maken, door goede verzorgingsproducten aan te bieden. Een fijne badcape, washandjes, u zegt het maar. Klik hier voor het uitgebreide assortiment.

Voeding

Geeft u borstvoeding? Wij verkopen een handige borstkolf, borstcompressen, steralisator en verder alles wat u nodig heeft voor de voeding van uw baby. Ook als u geen borstvoeding geeft, kunt u bij ons terecht voor de juiste spullen. Ga naar de pagina voeding voor meer informatie over onze producten.

Het Linnenhuys
Slapen en Baby

Fortuinstraat 6
7772 BM
Hardenberg

0523 - 85 26 00
info@hetlinnenhuys.nl

  • Facebook